Hofman Pro Audio    Professionele PA-Systemen

Hofman Pro Audio
Wijchen

Tel: 024-6774063
Mobiel: 06-83542937

E-mail: hofmanpa@upcmail.nl


Controller DSC888 met Smart Cardioid R optie.
Gemakkelijk aansluiten in het front, geen patch panel nodig!
Verbindingen met de versterkers zitten in de achterzijde.
Voor vaste installaties zitten alle aansluitingen in de achterzijde.

DSC controller:
Deze stereo dedicated 2-weg controller verzorgt alle noodzakelijke filtering, en voorziet in intelligente overload protectie voor alle drivers. Daarnaast biedt het volume afhankelijk contouring, ter compensatie van de niet-lineaire menselijke gehoorkromme. Zodat uw systeem niet alleen klinkt bij hoog volume, maar net zo overtuigend en rijk aan detail bij laag volume. 
In de grotere systemen van deze serie, met meerdere subs, kan aanvullend de Smart Cardioid optie worden gebruikt, om het laag drastisch te reduceren op plaatsen waar u geen laag wilt!

DSC-Basic controller:
Een stereo dedicated controller voor onze Supermidget set. Filtering en intelligente overload protectie voor alle drivers. Inclusief volume afhankelijk contouring, ter compensatie van de niet-lineaire menselijke gehoorkromme. Zodat uw systeem niet alleen klinkt bij hoog volume, maar net zo overtuigend en rijk aan detail bij laag volume. 


Controller APM22 voor VIP-serie.
Gemakkelijk aansluiten in het front, geen patch panel nodig!
Verbindingen met de versterkers zitten in de achterzijde.
Voor vaste installaties zitten alle aansluitingen in de achterzijde.

De APM22 is een twee-weg mono luidsprekercontroller (zie Soundprocessing). De controller splitst het line-ingangssignaal op in semi-fullrange (high) en laag (low), en leidt die twee signalen naar twee ingangen van een willekeurige eindversterker. De twee uitgangen van die eindversterker lopen via de APM22 naar de luidsprekers zodat de controller de maximaal veilige niveaus kan bewaken.

Voor mobiele inzet wordt doorgaans de APM22 samen met de 19" eindversterker in een rack gebouwd. De XLR aansluitingen van de line ingang (en line through) bevinden zich dan -net als de Speakon luidsprekeruitgangen- aan de voorzijde van de APM22. De controller dient zo tevens als patch paneel. De gebruiker hoeft dus niet achter in het rack te "rommelen" om de boel aan te sluiten, met alle foutkansen van dien.

De controller dient uiteraard te zijn toegespitst op de luidsprekers en versterkers waarmee gewerkt gaat worden. Een fraai voorbeeld is de APM22VIP, die speciaal voor de inzet met onze VIP luidsprekers is gedimensioneerd. Via de voorzijde van deze controller kunnen tot 4 stuks VIP1 of VIP2 topjes worden aangesloten, en tot 2 stuks VIP8 basweergevers. (Indien de versterker tot 2 ohm belastbaar is kan dit aantal zelfs verdubbelen) De APM22VIP doet dus alle filtering, alle niveaubewaking (limiter), en dient tevens als patch paneel.

Hofman Pro Audio is een afdeling van Hofman Elektronica, KvK Arnhem 10041.806 BTW.nr. 8047.18.416B01 -  Tel: 024-6774063 - Mobiel: 06-83542937 - E-mail: hofmanpa@upcmail.nl